2011. szeptember 11., vasárnap

Előzetes + Kis átalakítás

Először is, szeretnék elnézést kérni minden olvasómtól, s kiemelten a kritikaíróimtól, a majdnem egy éves kihagyásért. Sajnos újfent meg kellett tanulnom: a Happy End nem létezik =( Ez viszont egy másik történet^^"

De remélem, maradt még egy pár hűséges olvasóm, s kritikaíróm, akik örülnek a hamarosan feltöltésre kerülő fejezetnek. A frissek ezentúl remélhetőleg legkésőbb havonta fel fognak kerülni (a közelgő érettségi és nyelvvizsga miatt nem merem korábbra ígérni).
A másik: az oldal egy kicsit átalakult, a trailert a Történetről menüpont alatt tudjátok megtekinteni, s a Szereplők pedig folyamatosan fog frissülni, ahogy a történet halad előre, úgy töltögetem fel őket (tehát senki se lepődjön meg, ha még nem látja pl. Castiel képét).

Előzetes:
"- Na jó, elegem van! – Azzal egy hirtelen mozdulattal beletaposott a fékbe. – Szállj ki!
- Na de Dean – kezdte volna az öccse, de a villámló tekintet egy csapásra elnémította.
- És mégis mihez kezdjek itt a semmi közepén, előember? – háborodott fel a hátsó ülésen helyet foglaló.
- Találd fel magad azzal a mérhetetlen sok eszeddel és egóddal. Na, szállj már ki!
- Fordulj fel – sziszegte a kék szemű, s kiszállt a járműből, de azért utoljára még jó erősen bevágta az ajtót. A kocsiból dühös morgás hallatszódott ki, mire elégedetten elmosolyodott. A csomagtartóból kivette a holmiját, azt is egy erőteljes mozdulattal a helyére tette, s gyalog elindult az ellenkező irányba."

1 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy visszatértél! :) Egyébként nekem meg most van egy olyan szakaszom a történetemben hogy nem írok már egy hónapja... :| Egy másik könyvemen dolgozom, azért a nagy halasztás...
    Várom a fejezeteket. ^^

    VálaszTörlés